Jeugdwerk

De Protestantse kerk van Tinte is springleven op het gebied van jeugdwerk,
bezoek de facebookpagina van het jeugdwerk.

Jaarlijks zijn er één of twee jeugddiensten en is er een familiedienst (voorheen school en kerk). Kijk in het jaarrooster.

Ook zijn er diverse jeugdclubs:
– de bengels: voor kinderen van 4 tot 8 jaar, tijdens elke schoolvakantie een leuke activiteit;
– de Flierefluiters: voor kinderen van 8 tot 12 jaar op maandagavond met z’n allen leuke dingen doen zoals knutselen en spelletjes;
– een club voor tieners van 12-16 jaar. Zij komen ongeveer 2x per maand bij elkaar waarbij ze meestal ergens naar toe gaan. Dat kan een leuke activiteit zijn als een groot bosspel, zwemmen of bowlen, maar ook worden er serieuze bezoeken en excursies georganiseerd;
– wanneer je meer over het geloof wilt weten dan is er één keer per 3 weken Op de koffie bij……voor jongeren tussen de 11 en 15 jaar. Iedere avond zijn wij te gast bij een ander gezin. Daar praten wij over de rol die het geloof speelt in je dagelijks leven. We doen dit op een leuke en actieve manier. Lijkt het je leuk om eens te komen kijken??? Stuur dan een mailtje. Klik hier.

Behalve de vaste clubs zijn er ook diverse leuke activiteiten voor de jeugd gedurende het gehele jaar. Kom vooral eens een keer gezellig bij ons kijken.

Loading